Over ons

In 2013 is het jaarlijks toernooi van de vv Arnemuiden omgedoopt in de Hart voor Erremuu-cup. Sindsdien is het toernooi uitgegroeid tot het grootste voetbaltoernooi van Zeeland. Meer dan 170 teams uit een groot deel van Nederland en daarbuiten bezoeken jaarlijks ons mooie vissersdorp. Een deel van de teams enkel voor het toernooi, maar voor andere teams is het ook een mooie gelegenheid voor een weekendje ‘Zeeland’, als afsluiting van het voetbalseizoen.

Wij richten ons op de jeugdteams tot en met JO13, van alle niveaus. Daarnaast hebben we een speciale Girls-Night en Ladies-Night. Èn inmiddels ook een avond speciaal voor 35 en 45+. Maar ieder toernooi proberen we speciaal te maken. Leuke wedstrijden volgens een strakke planning, maar ook veel extra’s. Een gezellige sfeer en aankleding en voor de verschillende categorieën leuke extra activiteiten. En dankzij onze trouwe sponsors hoeft niemand met lege handen naar huis te gaan. De Hart voor Erremuu-cup mag in ieder geval niet zomaar een voetbaltoernooitje zijn!

Als één van de weinige grotere toernooien lukt het ons nog altijd het toernooi te organiseren zonder ook maar één euro inschrijfgeld te vragen. Het is ons doel dat zo te houden. Dit is alleen mogelijk omdat de Hart voor Erremuu-cup volledig draait op enthousiaste vrijwilligers. En niet een paar vrijwilligers, maar een groot rood-geel leger dat zich belangeloos inzet met als enige doel onze bezoekers een leuk toernooi en een mooie herinnering te bezorgen. Alle gratis extra activiteiten kunnen zeker ook niet zonder hulp van al onze sponsors.